Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Posztkommunista cenzúra a Házban - elnémították a jobbikos k
  2012-04-16 18:03:03, hétfő
 
  Posztkommunista cenzúra a Házban - elnémították a jobbikos képviselőt

2012, április 16 - 14:00

A parlament mai ülésén döntenek arról a fideszes javaslatról, amely jelentősen korlátozná a választott képviselők szólásszabadságát, és a házszabályt sértő magatartást tanúsító honatyák megrendszabályozására Országgyűlési Őrséget vezetne be. Szintén ma korlátozhatják a politikusok álláshalmozását, vagyis hogy országgyűlési képviselő ne végezhessen más keresőfoglalkozást. Ezt korábban csak a Jobbik frakciója támogatta, a KDNP tiltakozott ellene. Percről percre tudósítás az Országgyűlés mai üléséről.

17:07 Tovább sarcolják az autósokat

Diktatórikus útisarcnak tatja a négynapos autópálya-matrica helyett bevezetett drágább, tíznapos matricát a jobbikos Korondi Miklós. A képviselő szerint az új rendszer logikátlan, ha azt vesszük, hogy valaki csak egy hétvégére akar elutazni a telkére.

17:01 Meddig harcolnak magyar katonák idegen érdekekért?

Ezt forszírozza a jobbikos Staudt Gábor, aki nem érti, miért folytatja a magyar hadsereg afganisztáni misszióját, mikor egymás után vonulnak ki a NATO-erők az országból. Megjegyzi, hogy a misszió költséges, és eddig hét magyar ember életét követelte. Kinek a háborúját vívjuk még? - teszi fel a kérdést a képviselő. Hende Csaba szerint az afganisztáni szerepvállalásunk a magyar nemzeti érdeket szolgálja, hozzájárul hazánk biztonságának garantálásához, illetve növeli Magyarország érdekérvényesítő érdekeltségét.

16:48 Exek egymást közt

Az Országház vörös társalgójában Varga Géza jobbikos honatya földkérdésről szóló felszólalása alatt Ángyán József és Bencsik János beszélget elmélyülten. Ángyán a földművelésügyi, Bencsik a nemzeti fejlesztési tárca államtitkára volt, mindketten önként távoztak pozíciójukbl.

16:42 Ellenzi a segélyek utalványban osztását az MSZP

Tóth József (MSZP) aggodalmát fejezi ki a juttatások Erzsébet-utalványban való kifizetése miatt. Mivel a lakhatási kiadások és a gyógyszerek nem vásárolhatók meg az utalványokkal, nehéz helyzetbe kerülhetnek azok a családok, akiknek tényleg 47 ezerből kell megélniük. Soltész Miklós államtitkár arra figyelmeztet, hogy az utalványról még nincs döntés, ez csak egy tervezet. Azt is elmondja, hogy a szociális konzultáció keretében több mint egymillióan támogatták azt, hogy a szociális támogatások egy részét nem árt, ha nem készpénzben kapják meg az arra jogosultak.

16:36 "Hatékonyság" miatt szűnt meg 412 vonatjárat

Az április 15-én megszűnt 412 vasúti járat súlyosan érinti azokat a teleüléseket, ahol nincs más közlekedés - hívja fel a figyelmet Bödecs Barna jobbikos képviselő. A politikus szerint a buszos közlekedés nem váltja ki a vasutat, ráadásul így csökken az Intercity vonatok kihasználtsága is. Fónagy János válaszában azzal érvel, hogy a "hatékony munkamegosztást" tartják elsődlegesenek a közösségi közlekedésben, ezért volt szükség erre a lépésere.

16:26 Navracsics bocsánatot kér a borsodiaktól

Nyakó István (MSZP) arra hívja fel a figyelmet, hogy Borsod megyében nem jutottak fizetésükhöz a közalkalmazottak, a pedagógusok pedig nem kapták meg a pótlékaikat. Navracsics Tibor miniszter bocsánatot kér az érintettektől, egyben jelzi, hogy ezeket az eseteket ki fogják vizsgálni.

16:21 Az LMP megtapsolta az MSZP-s cenzúrát

A Ház cenzorává előlépett Ujhelyi István a Házszabály betartásának látszatára sem ügyelő döntése a Jobbik frakcióban általános felháborodást kelt, de még a kormánypárti képviselők egy része is döbbenten tekint a saját ízlését a teremben törvénnyé emelő alelnök pulpitusára. Az MSZP, a DK, és az LMP viszont lelkes tapssal jutalmazza a levezető elnöki hatáskör kapitális túllépését.

16:20 A "cigánybűnözés" szó miatt vették el a jobbikos képviselőtől a szót

Két április eleji gyilkosságról és erőszakos cselekményekről számol be a jobbikos Endrésik Zsolt, amelynek során Hejőszalontán, illetve Berzéken brutálisan meggyilkoltak magyarokat. "El lehet rajta gondolkozni, hogy milyen etnikumú személyekről van szó" - tette hozzá Endrésik, aki arra kíváncsi, az ártatlanság vagy az ártatlanok védelme a fontosabb. A válaszadó Kontrát Károly a betanult szöveget ismétli: a rendőrség nemre, fajra, bőrszínre való tekintet nélkül mindenkit megvéd, az említett két esetben is megindult az eljárás. Az államtirkár együttérez az áldozatok családtagjaival, és gyors, eredményes intézkedést ígér.

Az államtitkárra reagáló Balla Gergő felszólalását az ülésvezető Ujhelyi István (MSZP) a "cigánybűnözés" szónál félbeszakítja, majd arról tájékoztat, hogy nem tűri (!) ennek a szónak a használatát, ha a Jobbik erről akar beszélni, keressenek (sic!) ehhez más ülésvezető elnököt maguknak. (Az ülésvezető elnöknek nincs joga értékelni, kommentálni az elhangzó felszólalásokat, kivéve, ha azok házszabályt sértenek - a szerk.) Balla nem érti, Ujhelyi miért nem a cselekményeken háborodik fel, megismétli, hogy a történtek a cigánybűnözés körébe sorolhatók, e ponton azonban Ujhelyi István kikapcsolja a jobbikos képviselő mikrofonját.

16:15 Megvadultak a szocik

A kora délutáni álmos hangulat egyre indulatosabbra fordul át. Hende Csabának egy kormánypárti öninterpellációra adott válaszába harmadik félként bekapcsolódik a DK-s Vadai Ágnes is, aki mind a miniszter, mind a kormánypárti kérdező szavait hangos "Nem igaz!" bekiabálásokkal kíséri. Budai Gyula MSZP-nek címzett válaszába Veres János szól bele hangosan: "Nem tud válaszolni!".

16:10 MSZP-LMP sortűz Budai Gyulára

Budai Gyulának egyszerre két fornton kell harcolnia. Először Szilágyi László LMP-s képviselő sérelmezi, hogy a múlt héten nem kapott szót a bizottsági ülésen, most kihasználva a lehetőséget a hulladékmegelőzésről kérdezi a vidékfejlesztési minisztert. Őt az MSZP-s Kovács Tibor követi, aki a Bükki Nemzeti Park területén található földek pályázatatásával kapcsolatban kerül vitába Budaival. Az államtitkár annyira felpaprikázta magát a szocialisták kérdésén, hogy szinte kiabálva emlegeti fel az MSZP földmutyait a kormányváltás előtti időkből.

16:05 Kerényi Imre összenőtt az Alaptörvénnyel

Kerényi Imre az Alaptörvény díszkiadásával a hóna alatt járőrözik az Országház folyosóján. Az ismert Fidesz-közeli rendezőt már pénteken, a Fidesz új államfő személyével foglalkozó frakcióülésének ideje alatt is látták a Parlamentben - akkor is az Alaptörvény volt nála.

16:01 Tovább csúszik a Kárpát-medencei jogsegély szolgálat megalakítása

A jobbikos Gaudi-Nagy Tamás arra kíváncsi, mikor kezdi meg működését a tavalyi költségvetési törvénnyel felállítani rendelt Kárpát-medencei Magyar Jogsegélyszolgálat? A képviselő nem érti, mi a késlekedés oka, véleménye szerint fontos lenne, hogy a szomszédos országok számoljanak azzal, hogy azok a magyarok, akiket jogsértés ért, jogsegélyre számíthatnak. Navracsics Tibor elismeri, hogy eddig nem sok minden történt, de hozzáteszi, hogy már dolgoznak az ügy megoldásán, és a jogsegély szolgálat hamarosan megkezdheti munkáját.

15:42 Kórházleépítés Mátészalkán és Vásárosnaményban is

A kelet-magyarországi kórházbezárások kapcsán tesz fel kellemetlen kérdéseket a jobbikos Apáti István. Az egészségügy "átalakításával" a kormány szerinte életveszélyes helyzeteket idéz elő, lesz olyan falu, ahonnan súlyos állapotban lévő betegek csak három óra elteltével jutnak majd kórházba. Apáti István azt szeretné tudni, hogy megalapozottak-e az erről szóló információk, illetve hogy pontosan hány főt fognak elbocsátani az érintett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei intézményekből.

Réthelyi megerősíti, hogy valóban "átalakítják" a vásárosnaményi és mátészalkai kórházakat, mivel nem voltak megfelelően kihasználva. Nem lesz sok ágycsökkentés, inkább átcsoportosítások várhatóak, elbocsátások sem lesznek - ígéri. Apáti szerint aki Réthelyi válaszát írta, nincs tisztában a helyi viszonyokkal, az ágyszámcsökkentés igenis drasztikusan fogja érinteni az ott élőket - szögezi le a jobbikos politikus.

15:30 Zavar támadt az erőben

Némi zavar támad a parlamentben, amikor kiderült, hogy nem határozatképes az Országgyűlés, így nem tudnak szavazni az MSZP-s kérdésre adott államtitkári válaszról. Ujhelyi István ülésvezetpő elnök felszólítja a folyosón lézengő kormánypárti képviselőket, hogy szivárogjanak vissza az ülésterembe. A fideszes honatyák egy része méltatlankodik, hogy a T. Ház határozatképességét miért éppen nekik kellene biztosítani. A jobbikos padsorokból érkezik a logikus válasz: "Nektek van miből!" (Az Országgyűlés határozatképességéhez az összes képviselő 50 százalék plusz egynek a voksa kell. A Fidesz és a KDNP képviselői a parlament mandátumszámának 68 százalékát adják - a szerk.)

parlament

15:28 Hova vezetnek az erőmű bezárások?

Erre kíváncsi az MSZP-s Kovács Tibor, aki beszámol a kormányváltás óta az energetikai szektorban folytatott országos leépítésekről, elbocsátásokról. Az erőmű bezárások jelentős kockázatot jelentenek az energiaellátásban is, az erőművi kapacitás tíz százaléka esett ki a tiszaújvárosi Tisza 2 hőerőmű révén. A képviselő ismerteti, Kelet-Magyarországon nincs rendszerszabályozó erőmű, ez akár többszázmilliós bevételkiesést is jelenthet. Fónagy János államtitkár leszögezi, a kormány a lehetőségeihez képest mindent megtesz, hogy a megfelelően képzett emberek el tudjanak helyezkedni. Fónagy válaszából az derül ki, hogy a Széchenyi-terv mindenre megoldást nyújt.

15:18 "Nem csorbultak" a korkedvezményes nyugdíj veszteseinek jogai

A korhatár előtti nyugdíjazásról beszél az MSZP-s Harangozó Tamás. A szcialista honatya felsorolja, hogy a kormány ,,jóvoltából" kinek nincsen már korengedményes nyugdíja. Kivételt csak a táncművészek és a bányászok kaptak. Harangozó Kontur Pál fideszes képviselőt idézi, aki korengedményes nyugdíjat ígért a vegyiparban és a paksi atomerőműben lévő dolgozóknak, de eddig ez nem történt meg. Réthelyi Miklós miniszter sajátos értelmezése szerint korkedvezmény megszüntetésével a szerzett jogok "nem csorbultak". A rendszer régóta megérett a változásra, csak az MSZP nem merte meglépni, mivel kényes témáról van szó - summázza a hivatalos kormányzati kommunikációt Réthelyi.

15:09 Schiffer "megtrollkodta" a Fidesz-frakciót

Schiffer Andrásnak sikerült porszemet dobnia a kétharmados gépezetbe - tudósít mikroblogjában Vágó Gábor. Az LMP frakcióvezetője egy interpellációra adott válaszról szóló szavazás előtt a kormánypárti padsorok közelébe settenkedett, és bekiabálta, hogy: "NEM!" A fideszes képviselők zavartan tekintgettek körbe-körbe, majd néhány másodperc alatt azért sikerült eljuttatni mindannyiukhoz a hivatalos pártvonalat, amely természetesen ezúttal is az IGEN volt

14:54 Nem tudósítunk a kormányoldali alákérdezésről

Kulcsár József Ferenc (Fidesz) a katasztrófavédelem kapcsán méltatja a kormányt, az álkérdésre Tállai András államtitkár álválaszol. Az öninterpellációról nem tudósítunk.

14:44 A kormány kiszolgáltatja a termőföldet a spekulánsoknak

Egyed Zsolt jobbikos képviselő a vidékfejlesztési minisztertől az úgynevezett "részaránykiadásos" gyakorlatot kéri számon, melyet még az Antall-kormány idején dolgoztak ki, és azóta is problémát jelent. A földspekulációval szemben az előző kormányok nem tudtak hatékonyan fellépni, és nem szüntették meg a közös földhasználat jogot. A valóságban nem lehet tudni, hogy melyik földnek ki valójában a tulajdonosa, hiszen részarányban az osztatlan közösből adtak ki földeket - mutat rá Egyed, aki szerint annak a gazdálkodónak, aki jogszerűen akar gazdálkodni, "természetfeletti képességekkel kell rendelkeznie". A rendszer visszaélésekre ad lehetőséget, a spekulánsok olyan földek után is felvehetik a támogatásokat, amelyek nincsenek a tulajdonukban. Egyed arra kíváncsi, mit kíván tenni a kormány azért, hogy a föld ne válljon árucikké.

Budai Gyula államtitkár a forráshiánnyal magyarázza a problémát, de biztosítja Egyedet, hogy a problémát megoldják 2014-ig. Az állam elővásárlási joga megoldást jelenthet a zsebszerződésekre - véli. Egyed szerint azonban az állam eddig egyszer sem élt az elővásárlási jogával. A kormány idegenszívű spekulánsoknak akarja átjátszani a magyar földet - jelenti ki a jobbikos képviselő.

14:32 Egyeztetés nélkül államosítják a Komárom-Esztergom megyei kórházat

Lukács Zoltán MSZP-s képviselő meglátása szerint a kormány az oktatásügyi intézmények után az egészségügyi intézetekre is rá akarja tenni a kezét, az államosításban most leginkább a Komárom-Esztergom megyei Selye János Kórház érintett. Az egyeztetés az érintett önkormányzatokkal elmaradt, pedig azok milliókat költenek felújításokra, miközben állami kézbe adják az intézményeket. Réthelyi Miklós miniszter tagadja, hogy ne történt volna egyeztetés az önkormányzatokkal. Hangsúlyozza, hogy a kormány átveszi az intézmények adósságállományát is. Az átadás-átvétel, struktúraváltás célja, hogy az intézmények megfelelő ellátást tudjanak nyújtani.

14:23 22 éves államadósság az ügynöklisták ügye

Schiffer András (LMP) 22 éves "államadósságnak" nevezi az állambiztonsági szolgálat múlt feltárását, amelyet végre az Országgyűlésnek kéne lebontania. Az LMP azt is vizsgálná, hogy mindez milyen károkat okozott a magyar társadalomban. Szerinte szembenézésre van szükség, hogy eloszlassák azt a közkeletű véleményt, miszerint a magyar politikában semmi sem az, aminek látszik.

14:15 Parlamenti pillanatképek II.

poén

Fidesz-KDNP-LMP muri a Házban

14:13 Időkorlátok közé szorítják az ügynöklistákról szóló vitát

Az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalaláról szóló parlamenti vitára olyan kevés időt hagyna a kormány, hogy arról a Fidesz-KDNP képviselői érdemben ki sem tudják fejteni álláspontjukat - sérelmezi Novák Előd. A jobbikos képviselő rémutat: az állambiztonsági múlt feltárásával kapcsolatos vitára egy kormánypárti képviselőnek átlagban 23 másodpercnyi idő jut. Novák szerint elfogadhatatlan, hogy a Fidesznek még mindig nincs hivatalos álláspontja a kérdésben, a Jobbik kommunista nyugdíjprivilégimmal kapcsolatos javaslatait pedig lassan egy éve nem engedik napirendre venni.

14:06 Antallra és Mádlra emlékeznek

Antall József ma lenne 80 éves, ha köztünk lenne, Mádl Józsefnek pedig egy hónap múlva lesz halála első évfordulója - emlékeztet napirend előtti felszólalásában Tarnai Richárd (KDNP). Idézi Antall "15 millió magyar ember miniszterelnöke akarok lenni" beszédét, és Mádl életútját magasztalja. Rétvári Bence államtitkár szerint Magyarország szerencsés, hogy ilyen nagy formátumú miniszterelnöke volt a rendszerváltás környékén, mint Antall József, akinek hitvallása volt az 1848-as nemzeti liberalizmus és 56 szellemisége. Megtudjuk, hogy Antall a keresztény értékközpontú Európához akarta csatolni Magyarországot, Mádlról azonban egy szót sem hallunk.

13:56 Csökkentenék a borászok adminisztrációs terheit

Az integrált szőlészeti és borászati nyilvántartó rendszer kialakításáról beszél a fideszes borász-politikus Tiffán Zsolt. A bor csodálatos kincs, mégis rengeteg bürokratikus adminisztráció állja útját a magyar borászoknak, ezért indokolt lenne egy átlátható rendszer kiépítése - érvel. Fazekas Sándor miniszter egyetért a fideszes képviselővel, egy fontos ágazatról van szó, és oda fognak figyelni, hogy gazdák minél kevesebb adminisztrációs teherrel szembesüljenek. Eközben a háttérben az MSZP-s képviselők traccspartit tartanak, többen a napilapok elemezgetésével van elfoglalva.

13:49 A paksi atomerőmű esete a Kisgömböccel

Jávor Benedek LMP-s képviselő az energiapolitika kapcsán ostorozza a Fideszt, melyet egy mindent elnyelő kisgömbőchöz hasonlít. Úgy véli, a paksi atomerőmű bővítésével a kormány egy múlt századi energiastruktúrába betonozza be az országot. Az LMP határozott álláspontja, hogy nincs szükség újabb atomerőművekre, ezzel csak a fideszes oligarchák zsebeit tömi meg a kormány, akinek csak az számít, hogy ,,a Kisgömböc reggel, este jóllakjon." A kormány nevében Kovács Pál államtitkár válaszol, aki az atomenergia mellett folglal állást. Az államtitkár szerint az atomenergia növeli az ellátásbiztonságot, a fenntartható fejlődés megtartását, a klímavédelmet és a környezetvédelmet. Visszautasítja, hogy a kormánynak ne lennének világos elképzelései a fenntarthatóságról.

13:42 Parlamenti pillantkép

kép

Fideszes fejvakarás

13:41 Nem csak kint borongós a hangulat

A hangulat az ülésteremben igazodik a kinti borongós, álmos időhöz. A felszólalásokat csendes duruzsolás követi, a szónokokat jóformán csak saját párttársaik figyelik - a Fidesz-frakcióban még ők sem igazán. Cséfalvay Zoltán Z. Kárpát Dánielnek adott válaszára még tapsolni is elfelejtettek a kormánypártiak, és csak jónnéhány másodperc után tértek magukhoz.

13:40 A lakosság nem bír el újabb adót

A kormányzat egy elszabadult buldózerre emlékeztet, amelyet egy részeg vezet - véli Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselő, akit az ülésvezető elnök először tévedésből fideszesként konferált fel. A bevezetés előtt álló "tranzakciós adó" szinte kizárólag a fogasztókat terhelné, tovább sarcolva a már így is adósságban úszó lakosságot - állítja. A kiszivárgott tervezet szerint a polgár fizetni fog akkor is, ha pénzt kap, ha átutal vagy fizet. Z. Kárpát szerint az új adó "IMF szagú", és a magyar gazdaságpolitika helyett külföldi érdekeket szolgál. A Jobbik álláspontja szerint szociális bankszámlarendszert kellene bevezetni, ehelyett a kormány a multikat támogatja, amelyek kihúzzák magukat az adózásból. A képvielő kijelenti: a magyar adófizetők teherbíróképessége nem bírja el a bankok profitéhségét, "ha tovább sarcolják a lakosságot, önök felett fog ítéletet mondani a nép".

Z kárpát

"Ez nem spekulációs adó" - szögezi le válaszában Cséfalvay Zoltán államtitkár, aki arra hogatkozik, hogy az Unióban is intenzív gondolkodás van a tranzakciós adóról. Az EU és a globális pénzpiacok elemzéseiről következik hosszabb beszámoló Cséfalvay Tanár Úr előadásában, a tranzakciós adó lakosságot terhelő részéről azonban nem esik szó. Minden közgazdasági szakkönyv arról szól, hogy a fogyasztásra kell terhelni az adókat - szögezi le. Cséfalvay hangsúlyozza, hogy még nincs végleges kormány döntés, de az adó egy ezrelékes nagyságrendű, "tehát nagyon minimális" lenne.

13:31 A kormány fellép a rasszizmus ellen

Rétvári Bence államtitkár egyértelművé teszi: ,,A magyar kormány elutasítja a rasszizmus minden formáját." A holokauaszt nem pusztán csak a magyar zsidóság tragédiája, hanem az egész magyarságáé és az egész emberiségé - figyelmeztet Rétvári. Az új Alaptörvény hitvallására tartalmazza a nemzetiszocialista és kommunista diktatúrák elítélését - hangsúlyozza. Az államtitkár szerint sajnálatos hogy ilyen események történtek Magyarországon, a kormány viszont garantálja, hogy minden kisebbséget megvéd. (Rétvári a zsidóságot "kisebbségnek" nevezte, holott a zsidóság körein belül a '90-es évek elején lezajlott vita óta nagyjából közmegegyezés tárgya, hogy nem tartják magukat kisebbségnek, pusztán "zsidó vallású magyaroknak", ezért mondtak le kisebbségi önkormányzat alakításáról is - a szerk.)

13:25 Auschwitzba vinné a gyerkeket az MSZP

A holokausztról való megemlékezéssel kezdődik az Országgyűlés mai ülése. Lezsák Sándor ülésvezető elnök mély átéléssel, szokatlan hosszúságú beszédben emlékezik meg a második világégés zsidó áldozatairól. ,,Amikor a holokausztra emlékezünk, akkor a magunk és más népek fájdalmas veszteségére emlékezünk", a kormány ezért is nyilvánította 2012-t a zsidómentő svéd diplomata, Wallenberg emlékévének. A házelnök hozzáteszi ugyanakkor, hogy a holokausztért a ma nemzedéke nem ítélhető el, nem vonható felelősségre.

A sort Steiner Pál MSZP-s képviselő folytatja, aki hangsúlyozandó felszólalását, az Élet Menete logóját ábrázoló, tenyérni nagyságú kék Dávid-csillagot tűzött a zakójára. A szocialista politikus Kertész Imre-idézetekkel borzolja a kedélyeket, majd hozzáteszi: a magyar állam kirekesztette, kirabolta és megölte azokat a zsidókat, akiket meg kellett volna védenie. Steiner hangsúlyozza, minden magyar embernek emlékeznie kell a holokausztra, és "erkölcsi kötelezettségünk, hogy az ordas eszmék mai követelői ellen fellépjünk". Ennek jegyében jelzi, hogy pártja olyan indítványt nyújtott be a parlamentnek, amely minden magyar gyerekek számára lehetővé tenné, hogy iskolás évei alatt legalább egyszer meglátogassa az auschwitzi haláltábort.

steiner

Bencsik János - Nótin Tamás

barikad.hu

http://www.barikad.hu/egy_reszeg_vezeti_az_elszabadult_uthengert-20120416
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pályázatatásával, gazdaságpolitika, mandátumszámának, vidékfejlesztési, megszüntetésével, közalkalmazottak, érdekérvényesítő, természetfeletti, vásárosnaményban, kötelezettségünk, interpellációra, ügynöklistákról, kórházbezárások, felszólalásokat, posztkommunista, elemezgetésével, elfogadhatatlan, bekiabálásokkal, állambiztonsági, megemlékezéssel, országgyűlésnek, energiapolitika, struktúraváltás, adminisztrációs, családtagjaival, cselekményekről, földművelésügyi, korkedvezményes, államadósságnak, munkamegosztást, frakcióülésének, frakcióvezetője, elbocsátásokról, miniszterelnöke, álláshalmozását, felszólalásában, jobbikos képviselőt, fideszes javaslatról, választott képviselők, házszabályt sértő, politikusok álláshalmozását, négynapos autópálya-matrica, jobbikos Korondi, képviselő szerint, hétvégére akar, jobbikos Staudt, magyar hadsereg, misszió költséges, háborúját vívjuk, afganisztáni szerepvállalásunk, magyar nemzeti, nemzeti fejlesztési, Országgyűlési Őrséget, Korondi Miklós, Staudt Gábor, Hende Csaba, Varga Géza, Ángyán József, Bencsik János, Tóth József, Soltész Miklós, Bödecs Barna, Fónagy János, Nyakó István, Navracsics Tibor, Ujhelyi István, Endrésik Zsolt, Kontrát Károly, Balla Gergő, Hende Csabának, DK-s Vadai Ágnes, Budai Gyula MSZP-nek, Veres János, Budai Gyulára, Budai Gyulának, Először Szilágyi László LMP-s, MSZP-s Kovács Tibor, Bükki Nemzeti Park, Kerényi Imre, Gaudi-Nagy Tamás, Kárpát-medencei Magyar Jogsegélyszolgálat, Kórházleépítés Mátészalkán, Apáti István, MSZP-s Harangozó Tamás, Harangozó Kontur Pál, Réthelyi Miklós, Schiffer Andrásnak, Vágó Gábor, Kulcsár József Ferenc, Tállai András, Egyed Zsolt, Budai Gyula, Lukács Zoltán MSZP-s, Selye János Kórház, Schiffer András, Novák Előd, Antall József, Mádl Józsefnek, Tarnai Richárd, Idézi Antall, Rétvári Bence, Tiffán Zsolt, Fazekas Sándor, Jávor Benedek LMP-s, Kovács Pál, Cséfalvay Zoltán, Kárpát Dánielnek, Kárpát Dániel, Cséfalvay Tanár Úr, Lezsák Sándor, Steiner Pál MSZP-s, Élet Menete, Kertész Imre-idézetekkel, Nótin Tamás,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akik bántanak téged  Png virág  Png lepke  Akik bántanak téged  Akarat  Bertolt Brecht -től idézet  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Minden harmadik...  Akarat  Nem számIt  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Akik bántanak téged  Akarat  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Png férfi  Sokan azt tartják  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  képre írva  Facebookon kaptam  Png ház  Akarat  Nagyon különös  Facebookon kaptam Krisztinától  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Rátalálsz  Akarat  Alázat  Png férfi  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Jónás Tamás – Végtelen b...  Rátalálsz  Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Sokan azt tartják  Png férfi  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  s immár én is felragyogva, ért...  Örülök, hogy látlak!  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Jó éjszakát  Alázat  Akarat  Neked tudnod kell  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Alázat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Alázat  Png kutya  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Kerüld el az evangélium örömén...  Sokan azt tartják  Varga János Veniam - Fontos sz...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Mai harmónia kártyám  Még csak most kezdődik a nap 
Bejegyzés Címkék
jobbikos képviselőt, fideszes javaslatról, választott képviselők, házszabályt sértő, politikusok álláshalmozását, négynapos autópálya-matrica, jobbikos Korondi, képviselő szerint, hétvégére akar, jobbikos Staudt, magyar hadsereg, misszió költséges, háborúját vívjuk, afganisztáni szerepvállalásunk, magyar nemzeti, nemzeti fejlesztési, segélyek utalványban, lakhatási kiadások, szociális konzultáció, szociális támogatások, arra jogosultak, április 15-én, figyelmet Bödecs, politikus szerint, buszos közlekedés, közösségi közlekedésben, pedagógusok pedig, kormánypárti képviselők, saját ízlését, teremben törvénnyé, levezető elnöki, jobbikos képviselőtől, jobbikos Endrésik, ártatlanság vagy, ártatlanok védelme, válaszadó Kontrát, betanult szöveget, rendőrség nemre, államtirkár együttérez, áldozatok családtagjaival, államtitkárra reagáló, ülésvezető Ujhelyi, ülésvezető elnöknek, elhangzó felszólalásokat, cselekményeken háborodik, cigánybűnözés körébe, jobbikos képviselő, kora délutáni, kormánypárti öninterpellációra, kormánypárti kérdező, múlt héten, bizottsági ülésen, vidékfejlesztési minisztert, államtitkár annyira, szocialisták kérdésén, kormányváltás előtti, hóna alatt, ismert Fidesz-közeli, jobbikos Gaudi-Nagy, tavalyi költségvetési, szomszédos országok, jogsegély szolgálat, jobbikos Apáti, kormány szerinte, erről szóló, helyi viszonyokkal, ágyszámcsökkentés igenis, jobbikos politikus, folyosón lézengő, fideszes honatyák, része méltatlankodik, jobbikos padsorokból, logikus válasz, összes képviselő, voksa kell, parlament mandátumszámának, erőmű bezárások, energetikai szektorban, erőművi kapacitás, tiszaújvárosi Tisza, képviselő ismerteti, lehetőségeihez képest, megfelelően képzett, korkedvezményes nyugdíj, korhatár előtti, szcialista honatya, kormány &#8222, bányászok kaptak, paksi atomerőműben, szerzett jogok, rendszer régóta, hivatalos kormányzati, kétharmados gépezetbe, interpellációra adott, kormánypárti padsorok, fideszes képviselők, hivatalos pártvonalat, kormányoldali alákérdezésről, álkérdésre Tállai, kormány kiszolgáltatja, vidékfejlesztési minisztertől, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.